Contactformulier & Feedback

Laat hieronder een bericht achter en ik zal je zo spoedig mogelijk van een antwoord voorzien.

Hou rekening met:

  WAT ZEGGEN KLANTEN OVER MIJ

  Onlangs hebben we een fijne fotoshoot gehad. Indien je behoefte hebt aan feedback over onze samenwerking, dan nodig ik je hier graag voor uit. Vul dat in via het contactformulier hierboven. Dan verschijnt je tekst hier binnen enkele dagen. Bedankt daarvoor en ook voor de samenwerking. Hartelijke groet, Marc van Kempen
  Wij waren als vereniging op zoek naar iemand die ons bij de hand kon nemen bij het maken van onze nieuwe website. Met Marc hebben we precies gevonden wat we nodig hadden. Hij is erg enthousiast en gedreven en heeft een prachtig resultaat afgeleverd waarbij hij onze wensen uitstekend heeft vormgegeven! Dank je wel Marc!!
  Wat een prachtige foto gemaakt deze week. In alle rust genomen, zonder haast en wát een mooi resultaat. Van ons krijg je 5 sterren en we zullen je zeker aanbevelen bij iedereen die het horen wil.
  5 out of 5 stars! Marc heeft voor mij geweldige foto's geschoten voor het calisthenicspark in Nijmegen-Oost. De expertise zie je terug in de foto's. Hij kan kwalitatief/professioneel de juiste boodschap en emotie overbrengen met een foto. Iets wat je zelden tegenkomt.
  Waaw echt een geweldige ervaring. Marc laat je comfortabel voelen zodat het allemaal gewoon vanzelf gaat. Ik zelf had geen enkele ervaring en was "geshockeerd" van het resultaat Prachtig!
  Marc van Kempen heeft mijn website gebouwd. maritamistar.nl Het was een fijne samenwerking. Rustig, empatisch en een snel resultaat. Marc luistert en leeft zich in, in het onderwerp. Hij laat mij - "mij zijn". Marc legt zijn hart in het project. 
  Een persoonlijke fotoshoot door Marc vond ik best spannend. Het zou over mij en mijn nieuwe levensfase gaan. Als een gepensioneerde die nog wat zoekende is in leven&werk. Waar portretfoto’s bij horen die zichtbaar zouden maken wie ik nu ben. Nou dat is zeer gelukt! Marc maakte dat mogelijk door een prettige en vertrouwde sfeer te creëren en professioneel in te spelen op de mogelijkheden. Hierdoor voelde ik me op mijn gemak en ging het eigenlijk als vanzelf, het werd zelfs leuk om te doen! De foto’s zijn van hoge kwaliteit en ze werden supersnel aangeleverd. #blijmens
  Marc heeft een prachtig portret opgeleverd voor een zakelijke opdracht.  Hij voelde precies aan wat er nodig was, ondanks de afstand waar wij ons bevinden en alleen telefonisch contact.  Ik kan Marc hiervoor van harte aanbevelen.
  Snel, efficient en prachtige foto's die precies dat laten zien wat je zoekt. Dat zijn de eerste woorden die mij te binnen schieten als ik aan Marc denk en aan de energieke en betrouwbare bijdrage die hij al jarenlang levert aan onze unieke wijkkrant die maandelijks 30.000 lezers bereikt in Nijmegen-Oost.
  Nadat onze bruiloftsfotograaf een paar dagen voor onze grote dag afzegde kwamen wij via via bij Marc terecht. Dit bleek achteraf een geluk bij een ongeluk geweest te zijn want, wat maakt deze man een prachtige foto's! Met oog voor detail weet hij de juiste momenten vast te leggen waarbij zijn aanwezigheid op een aangename manier verloopt. Sindsdien weten wij hem ook regelmatig te vinden voor onze familie shoots.
  Marc heeft in de afgelopen jaren al een paar fotoseries voor ons gemaakt. Hij heeft mooie foto’s gemaakt tijdens de H. Communie van onze kinderen Noa en Sem. Daarnaast heeft Marc ook een mooie reportage gemaakt tijdens het 80-jarige verjaardagsfeest van mijn schoonmoeder. Wat opvalt is dat Marc oog heeft voor details als kleurcombinaties, bepaalde gelaatstrekken, schaduwen en omgeving. Daarnaast is het ook prettig dat Marc onopvallend aanwezig is tijdens reportages, maar wel de (voor hem onbekende) aanwezigen continu observeert en op die manier de leukste momenten vastlegt zodat je achteraf hele verrassende foto’s krijgt. Onlangs heeft Marc een fotocollage, afgedrukt op aluminium, gemaakt voor de verjaardag van mijn man. Hier heeft Marc laten zien dat hij heel goed om kan gaan met subtiele kleurfilters. Hierdoor kregen de foto’s een mooie sfeer. Marc, bedankt voor de honderden mooie en unieke foto’s die je in de afgelopen jaren voor ons hebt gemaakt!
  Meerdere keren een fotoshoot met Marc gedaan, elke keer erg prettig samenwerken en er zijn echt prachtige foto's uit gekomen. Hij heeft echt oog voor bijzondere locaties.
  Marc wat een prachtig artikel in het weekblad en een geweldig levendige foto! Zorgzame en vriendelijke blik naar de kever waar ik me heel verantwoordelijk voor voel ontzettend goed weergegeven. Ook leuke, beknopte maar duidelijke tekst met een stukje geschiedenis. Wordt inmiddels overladen met complimenten van iedereen die het artikel gelezen heeft. Geef ze bij deze aan jou door plus die van mij. Nogmaals bedankt, Hans van den Nieuwenhuizen
  We zijn nog steeds heel erg blij met onze keuze om Marc de foto’s van onze huwelijksdag te laten maken. Op de dag zelf hebben we bijna niet gemerkt dat hij er was. Hij liet ons onze eigen gang gaan en achteraf bleek pas dat hij er heel goed in geslaagd was om onze dag op een hele spontane wijze vast te leggen. Ook de ‘officiële’ trouwfoto’s zijn op deze eigen wijze genomen. Het was erg moeilijk om uit het zeer grote aantal kwalitatief zeer goede foto’s een album samen te stellen dat niet te kort deed aan de foto’s die er niet in zijn gekomen. We genieten er nog dagelijks van. Marc, ontzettend bedankt.
  Onze zwangerschap wilden wij op een bijzondere manier vastleggen. Er is geen ander dan Marc, die wij meteen in gedachten hadden om ons idee uit te voeren. We kennen elkaar al jaren waardoor wij wisten dat hij er iets bijzonders van kon maken. Ons idee uitvoeren was een hele uitdaging verdeeld over 2 dagen; tijdens mijn zwangerschap en 10 dagen na de geboorte. De zwart/witte spiegelbeeld foto "Welkom op de wereld,kleintje" (die hier ook op de website staat) is zo práchtig, zij hangt in onze woonkamer. Alycía is nu 16 maanden en kijkt er graag naar. Ze heeft door dat zij daar op mama's buik ligt. Door in zee te gaan met Marc ben je verzekerd van een unieke foto van het moment dat je wilt vastleggen. Patrick, Marelle & Alycía
  Wij hebben samen een paar toffe creatieve ideeën uitgewerkt. Marc is een rustige, vriendelijke fotograaf die je goed op je gemakt stelt en helder is in zijn aanwijzingen. Dat leidt tot prachtige artistieke resultaten! Ik raad hem ten zeerste aan.
  Ik heb meerdere keren samen mogen werken met Marc (videoclips en fotoshoots voor mijn CD Cover) en dit is zeer goed bevallen!!! De foto's zijn elke keer weer erg mooi. Creatief en professioneel! De samenwerking was top! Marc heeft goede ideeën en staat ook open voor mijn ideeën. Een van onze foto's is zelfs terecht gekomen in het blad voor fotografen 'Zoom. Een spread: "Imponerend Zwart Wit"'!!! Ik raad het iedereen aan om Marc als fotograaf te kiezen om vervolgens prachtige foto's te krijgen!!!!
  Enkele jaren terug met Marc in contact gekomen. Ik kwam bij hem uit omdat ik een mooie foto gevonden had gezien op internet en deze was gemaakt door hem. Ons contact was meteen warm want Marc is behalve begenadigd fotograaf een heel fijne persoon. Samen hebben we gebrainstormd en heeft hij uiteindelijk schitterende foto's aangeleverd voor onze CD hoes. Bedankt Marc.
  Dank je wel, Marc, voor de prachtige foto’s die je min of meer toevallig van mij hebt gemaakt. De locatie was prachtig, en ik bleek daar toen jij er wilde fotograferen... Ze werden zo mooi, dat ik er eentje als CD hoes heb gebruikt. En dat ik er uiteindelijk ook nog fijne fotoshoot met mijn trio aan overhield. Groet, Rian.
  Beste redactie van de krant, Als trouwe lezer van de Wijkkrant wil ik graag Marc van Kempen zeggen dat ik de voorkant van de Wijkkrant van april 2021 echt een fantastische foto vind. Een maximaal effect met een minimum aan middelen. Bijna geen kleur of andere poespas. Je wordt er vrolijk van, ik blijf ernaar kijken. Paul de Loos, Nijmegen Oost
  We hebben een buiten fotoshoot sessie gedaan met Marc op een, helaas, kille dag maar desondanks veel lol en plezier beleefd. Marc zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt in welke pose dan ook met een aantal mooie foto’s als eindresultaat. Marc is een absolute aanrader
  Marc is een zeer talentvolle fotograaf waar ik meerdere shoots mee heb gedaan. Een hele fijne een professionele manier van werken en de foto's zijn altijd verbluffend. De foto's zijn gebruikt voor promotie en voor een CD inlay. Bedankt voor de pareltjes Marc!
  Fijne fotograaf, We hebben vaak samen shoots gedaan. De samenwerking was altijd prettig en de resultaten mooi. En natuurlijk onze geweldige bruidsrapportage die Marc heeft verzorgd. Bedankt voor alle mooie plaatjes!
  Begin juni 2021 was ik met een vriend thuis bij Marc van Kempen om een fotoshoot te maken voor een brochure van een organisatie. Zijn studio heeft hij in huiselijke sfeer ingericht om speciale foto's te maken. De apparatuur ziet er misschien niet hypermodern uit, maar alles werkt nog perfect. Bij Marc voelt men zich al snel thuis als hij je met een kop koffie of thee ontvangt. Je voelt je dan ook direct op je gemak. En dat is erg belangrijk om ontspannen te zijn en tot rust te komen voor het maken van een goede foto. Tijdens de fotoshoot probeert hij de juiste sfeer te creëren om je in de gewenste pose voor de foto te krijgen. Hij schiet verschillende shoots achter elkaar, hetgeen vrij arbeidsintensief is. En hoewel dit voor hem een vermoeiende bezigheid is, blijft hij zijn humor behouden waardoor de gefotografeerde zich nog steeds op zijn gemak voelt. Uiteindelijk werpt dat vruchten af, want uit de tientallen shoots die hij schiet zijn er altijd wel enkele die geschikt zijn. Wij zijn niet alleen tevreden over de foto's die uiteindelijk zijn geselecteerd, maar vonden het ook prachtig om te zien hoe Marc met zijn vak bezig is om het optimale eruit te halen. Bij vertrek vroegen wij ons buiten af: 'Zou deze fotograaf toch stiekem een psycholoog zijn?' Kortom, als je je op jouw gemak wilt voelen en op een ontspannen manier in de juiste pose wilt komen om de gewenste foto te maken, is Marc als fotograaf aanbevelenswaardig.
  Marc kom je nog weleens tegen hier of daar. "Blijf ff staan", zegt ie dan, vervolgens een prachtige foto van mij met mijn dochter in mijn mailbox, zo leuk! Een tijdje geleden een shoot met Marc gehad als promo voor mijn band. Het was een fijne shoot, we hebben verschillende locaties aangedaan en Marc nam ruim de tijd om het gewenste resultaat te verkrijgen. Waar bij ons de inspiratie het liet afweten kwam Marc met leuke, creatieve en verfrissende ideeën. Marc is heel fijn en oprecht geïnteresseerd mens en een leuke en goede fotograaf om mee te werken met een scherp oog voor detail en de resultaten waren verbluffend mooi! Top fotograaf!
  Marc heeft een aantal jaar tot volle tevredenheid foto's genomen voor het festival De Dag van het Levenslied. Hij heeft op een pakkende wijze de sfeer van het festival weten vast te leggen. Een prettige fotograaf en makkelijk in de samenwerking. Marieken & Martijn -programmeurs Dag van het Levenslied
  Wij kennen Marc al heel lang; hij is een vertrouwelijke, spontane, lieve man. Wij hebben enkele fotoshoots gedaan de afgelopen jaren. Shoots waar wij nog steeds heel blij mee zijn. Marc toont initiatief en komt met mooie ideeën. Hij is professioneel en vakkundig. Zoals de begrafenis van onze moeder, waar hij mooie herinneringsfoto's van maakte. Ik raad hem iedereen aan. Marc is een top vent. Hij kan in alle situaties het mooiste met zijn foto's naar boven halen.